nieuwsberichten

Gratis Participatiescan voor uw bedrijf!

-Gratis Participatiescan-

De Participatiewet is vanaf 1 januari 2015 van kracht en moet er voor zorgen dat werknemers met een arbeidsbeperking gemakkelijker de kans krijgen om mee te doen op de arbeidsmarkt.

Wij helpen bedrijven bij het inkleden van de Participatiewet binnen hun bedrijf. Dit doen wij door te kijken naar functies, taken en werkzaamheden die, door bijvoorbeeld een Wajongere, kunnen worden ingevuld. Er wordt dan ook in kaart gebracht welke beperking werkzaam is op deze plek en vervolgens wordt dan een heldere vacature opgesteld. In samenwerking met gemeenten en het UWV gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten voor deze vacature(s).

Door onze ervaring met het werven van personen uit de doelgroep en brede kennis van de arbeidsmarkt, slagen wij er (bijna) altijd in om een duurzame arbeidsrelatie tot stand te laten komen. Dit mede door onze betrokken nazorg door middel van jobcoaching. Doordat Werk ID een kleine organisatie is, zijn de lijnen kort, kennen wij onze kandidaten goed en zijn wij goed bereikbaar bij bijzonderheden op de werkplek.

Als onafhankelijke commerciële partij worden wij uitsluitend beloond (door de uitkerende instanties, dus voor u als werkgever kosteloos) wanneer wij duurzame arbeidsrelaties tot stand brengen. U kunt er dan ook vanuit gaan dat wij ons voor 100% procent inzetten voor zowel de werknemer als voor u als werkgever. Wij proberen er altijd voor te zorgen dat er een Win/Win situatie ontstaat, voor u en de werknemer.

Benieuwd op welke manier u de Participatiewet kunt vormgeven binnen uw  bedrijf? Maak dan (geheel vrijblijvend) een afspraak met Werk ID voor een gratis Participatiescan!

-Gratis Participatiescan-


partners

  • Gemeente Wierden partner van WerkID
  • Werkplein partner van WerkID

beschikbare vacatures

toon alle vacatures »